Direktlänk till inlägg 17 maj 2016

Oj det blev lite.längre än förväntat ??

Av Åsa - 17 maj 2016 08:49

Då var flickorna i skolan o första koppen kaffe e nu intaget. Sitter o kollar på mina tomat och paprika plantor, wow första gången jag lyckas med att de blommar ?. Tänka sig att för att vara planera en tomat i jorden så kommer det nya plantor. Även min orkidé slår ut i blom ännu en gång.
Nu e de många som har frågat hur jag mår så tänkte detta inlägg får berätta att jag mår sjukt bra. Bara hjärntröttheten son är jobbig. Jag vill kunna multitasking igen , O det ska jag med kunna snart. Har hittat vad som gör mig ur balansen o håller på att träna på att klara av det. Den största biten är.NEGATIVA åsikter och negativa saker.... det tar tyvärr jätte mycket på mig. Fick en aha upplevelse igår när jag satt o diskuterade med en kollega, det föll ner i negativa åsikter om något tänker inte gå in på detaljer , men där kände jag precis som om nån drog ur pluggen på mig. Fick sen en samma känsla här hemma när vi hade lite diskussioner om att inte tillrättavisa sina syskon, att det bara finns en Mamma i hushållet och det är jag. Alltså en helt normal diskussion när man varit i från varandra i 2 veckor. Så nu vet jag bovarna nu ska jag bara kunna komma på en lösning på hur jag ska kunna hantera de negativa incidenter utan att få huvudvärk. Man måste kunna diskutera saker , jag måste vara en mamma så negativa incidenter måste jag kunna hantera utan att musten försvinner. Trodde ett tag att det var när jag använde hjärnan mycket som hjärntröttheten kom men tror i dagens läge inte att det är det utan det är stress o negativa insidenter/människor som jag inte helt kan hantera.
Eller är det inbillning. Aja ta en dag i taget så blir allt bra bara man har en bra rutin o bra.människor runt om.kring mig?.de andra skov bitarna känns inte av just nu förutom smaken iof men det är uttjatat om den. Det är bara något jag får gilla att ej smaka sakerna på samma sätt som förr. Är.evigt tacksam över #Tysabri som jag tror hjälpt mig ofantligt mycket nu dessa månader.

På Torsdag skall Jag och Jennifer åka till barnspecialisten i Malmö,hoppas nu de kan hjälpa oss att få rätt på hennes mage utan att behöva ta bort mjölken helt. Tror det är ngt annat som spökar där.

Har även anmält loppan på sommar sim , så äntligen ska hon få lära sig att simma,kul.om.hon e simkunnig när vi åker till Rhodos?. Berättade det för henne när jag hämtade henne i torsdag, vilken överlycklig tjej. Det är något hon så gärna velat lära sig längre, men av många anledningar har det ej gått fören nu.

Det är mycket förändringar i denna familjen nu framöver, ny skola (även om hon trivs), möten för måendet, fritidsaktiviteter, boxen börjar öppna sig o då kommer det nyaste först sen e de bara till att gräva sig neråt i boxen. Går ej in på detaljer här.
Nu ska jag snart köra till VC där vi ska möta upp Mormor.

Ha en fantastisk dag även om solen gått i Moln.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 25 maj 2018 09:16


  I onsdags fick vi äran att se Oliwer tvist på SÖderslättsgymnasiet, där Jennifer var med och dansade.:)  ...

Av Åsa - 22 maj 2018 09:46


God Fm !     Tisdagen är här då e de teater som gäller för tjejerna i kväll( Louise har uppvisning nästa vecka där jennifer ska vara med hjälpare)  samt Jennifer ska även träna inför sin uppvisning med dansen som de ska ha på Onsdag. Oliver Twist...

Av Åsa - 20 maj 2018 10:05


God Morgon Snyggingar! Sitter i trädgården med dagens för kopp kaffe. Sitter i min tysthet o hör koltrasten sjunga. Riktigt rogivande e det. Igår hade vi källar röj o även röj i trädgården  ojojoj vilka planer man har för vårt paradis. DEN E HELT...

Av Åsa - 17 maj 2018 15:49


Idag blir det inte så stort inlägg är mörr i huvudet. Har iallafall fått varit på mysig trädgårdhäng på Öster. Skönt när man bara kan vara och inte har massa krav på sig. kom dock underfund med att jag skulle ju behöva ta upp mina däck i från källare...

Av Åsa - 16 maj 2018 08:53

    Igår fick jag ett mail i från #smartson ska testa Pucko kokos så blir en runda till # supermarket och se om de har den.  där. Ska bli spännande och se om det är ngt eller kokosen tar över smaken för mycket. Men lovar jag kommer berätta här h...

Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:
Besökare totalt:

Här har ni en Kvinna född -81 som är ensamstående med underbara flickor födda -04 och -08. Bor i Trelleborg.
Den 24/9-15 ändrade mitt liv sig snabbt.Fick Diagnosen MS!

Mina töser de bästa som finns

     
  

inlägg

skriv en rad eller två

2 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards